Winkeliers Beverwijkse Breestraat danken trouwe klanten met loten. ’We hopen uiteraard dat de jackpot in Beverwijk valt’

De Breestraat.
© archieffoto
Beverwijk

Onder het motto ’Tijdens deze coronacrisis bent u ons lot uit de loterij en dat geven we u graag terug’ gaan ruim zestig deelnemende winkeliers vanuit de Breestraat, het Beverhof, de Begijnenstraat en de Zeestraat hun klanten bedanken en 3000 1/5 staatsloten in de winkels uitdelen.

In de winkels krijgt de klant een cadeau-envelop met daarin een ticket waarmee het staatslot op deze dag kan worden opgehaald bij The Read Shop op de Breestraat of Primera in het Beverhof. Daarnaast hebben diverse winkeliers een videoboodschap ingesproken op de facebookpagina van Beverwijk Centrum. ’De afgelopen periode is voor veel winkeliers moeilijk geweest. Velen hebben in het begin van de crisis tijdelijk de deuren gesloten gehouden en de bedrijvigheid in het centrum die normaal zo gewoon is, die was er niet.

Toch hebben de Beverwijkers hun eigen winkeliers niet laten barsten. Zo zaten er regelmatig lieve kaartjes in de brievenbussen, werden er bloemen naar de favoriete winkel gebracht en deed iedereen ontzettend zijn best om zoveel mogelijk lokaal zijn inkopen te doen’, stellen de winkeliers in een gezamenlijk verklaring. Uiteraard hopen ze dat de jackpot in Beverwijk valt.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen