Open dag Cruyff Court in Hilversum-Noord: potjes voetbal, trefbal of hockey én dansworkshops

De buurtsportcoaches van BINK zijn woensdagmiddag present.
Hilversum

Tijdens haar twintigste landelijke open dag doet de Cruyff Foundation woensdag ook de Cruyff Court Hilversum Noord aan. Er is die middag daar van alles te doen voor kinderen.

Op de coronaproof Open Dag On Tour trekt de Cruyff Foundation samen met ambassadeurs het land in en bezoekt twintig plekken om samen te sporten, te bewegen en plezier te maken. Het gaat om scholen uit het speciaal onderwijs, instellingen, verenigingen en Cruyff Courts die al jaren bij de open dag betrokken zijn. Naast deze twintig plekken ontvangen nog eens zestig locaties een rijk gevuld sportpakket, zodat er zoveel mogelijk kinderen in beweging komen.

Dansworkshops

De activiteiten op de Cruyff Court aan de Stephensonlaan in Hilversum beginnen om half twee ’s middags. Wethouder Floris Voorink en een nog onbekende ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation zijn aanwezig.

Begonnen wordt met een warming-up van Basic-Fit. Daarna staan er potjes voetbal, trefbal of hockey op het programma. Maar ook dansworkshops van studio Fit By Rox. De open dag wordt mede mogelijk gemaakt door de buurtsportcoaches van Bink, JOGG Hilversum, Jeugdfonds Sport & Cultuur en Team Sportservice.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen