Premium

Dubbel gevoel White Stones na primeur op zondag, Egmondse zaalvoetbalploeg laat winst in Den Haag liggen na matige tweede helft

Den Haag

Het was een heuse primeur, de eerste zaalvoetbalwedstrijd in de eredivisie op zondagavond. White Stones had de eer om er aan deel te nemen. De Egmonders hielden een punt over aan het bijzondere duel bij ZVV Den Haag, 6-6.

Het scheelde weinig of White Stones had de hofstad verlaten met een overwinning. Met nog een paar seconden op de wedstrijdklok van Sportcampus Zuiderpark schoot Yassine Zakir de bal tegen de paal. „Ik heb daardoor een dubbel gevoel aan deze wedstrijd overgehouden”, verklaarde coach Rogier Bunink. Enerzijds was hij opgelucht dat in de slotfase met Mike Twisk als vijfde speler binnen de lijnen een 4-6 achterstand werd weggepoetst, aan de andere kant was er dus de teleurstelling over de gemiste kans om drie punten bij te schrijven. De Haagse promovendus - die eerder in eigen huis met 2-18 verloor van landskampioen Hovocubo - geldt als een van de zwakke broeders in de eredivisie. En in de poging om na de jaarwisseling de strijd om de degradatie te ontlopen, had White Stones dus goede zaken kunnen doen.

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen