Politie Texel is op zoek naar vrouw op elektrische fiets die doorreed na ongeval waarbij vrouw op scootmobiel gewond raakte

© Foto’s Glocal Media
1/5
De Koog

Dinsdagmiddag rond half vier is een scootmobielbestuurster gewond geraakt op het fietspad van de Ruigedijk bij De Koog na een inhaalactie. De politie is op zoek naar een vrouw op een fiets die bij het ongeval betrokken.

De scootmobielbestuurster reed met achter drie vriendinnen toen zij werden ingehaald door een andere vrouw op een elektrische fiets, meldt de Texelse politie. Door de komst van een tegenligger heeft de inhalende mevrouw een stuurbeweging naar rechts gemaakt. Hierdoor is het gezelschap afgesneden, kwam een vrouw ten val en heeft de vrouw op de scootmobiel een noodstop gemaakt.

Door de noodstop is de bestuurster van haar scootmobiel gevallen. De bestuurster is met onbekend letsel door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Getuigen verklaarden dat de inhalende mevrouw is doorgereden.

De politie deelde het signalement van de doorgereden vrouw: 50 á 60 jaar, kort grijs haar, wit T-short en rijdend op een elektrische fiets in de richting van De Koog.

Getuigen wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844.

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.