Omroep L.O.V.E uit Edam-Volendam haalt bijna dertigduizend euro op

Martin de Boer (links) reikt de cheque uit aan Jaap Dibbes van de LOVE.© Foto L.O.V.E

Frederique Teillers
Volendam

Jaap Dibbes, voorzitter van de Lokale Omroep Volendam Edam (L.O.V.E) heeft zaterdag een cheque van 27.000 euro mogen ontvangen van raadslid Martin de Boer. In samenwerking met de gemeente is er een bingoactie georganiseerd afgelopen weekend om geld op te halen voor de omroep.

De L.O.V.E heeft het momenteel lastig door tegenvallende inkomsten vanwege de coronacrisis. Daarom had de omroep in samenwerking met Edam-Volendam een bingoactie op televisie georganiseerd waarbij de opbrengst geheel naar de omroep ging. Zaterdagavond iets na 20 uur gingen de eerste bingoballen rollen in de bingomolen van Eddy Guyt. Verslaggever Paul Wante bracht de gewonnen prijzen bij de winnaars thuis.

De uitzending vormde een ’mooi alternatief’ voor de zaterdagavond van de Edammer kermis die dit jaar niet doorging. Er was ook een loterij, alle mensen die loten hadden gekocht zaten in een grote bak waaruit regelmatig namen werden getrokken. Deze mensen ontvingen een extra prijs. Het bestuur en alle vrijwilligers van de L.O.V.E zijn heel blij met deze opbrengst.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.