Premium

Noa Zwan uit Medemblik (15) voelt zich steeds meer thuis in Goede Tijden, Slechte Tijden-familie. ’Ik leer heel veel van de anderen en iedereen is superlief’

Medemblik

Ze houdt van drukte, van lekker bezig zijn. Dus toen door corona de opnames van ’Goede Tijden, Slechte Tijden’ van de ene op de andere dag stil kwamen te liggen, was het even slikken. Maar inmiddels puilt de agenda van Noa Zwan weer uit. Vanaf maandag is de vijftienjarige Medemblikse weer als Demi Verduyn te zien in ’GTST’. ,,Ik vind het alleen maar leuker worden.”

Nadat de havo 4-leerling van het Wiringherlant in Wieringerwerf eind vorig jaar voor het eerst haar opwachting maakte in Nederlands bekendste soapserie, wierp corona zich op als spelbreker. Half maart werden de opnames stilgelegd. Met eigenlijk nog dertig afleveringen te gaan, kwam er een vroegtijdig einde aan haar debuutseizoen. ,,Heel gek”, blikt Noa daar op terug. ,,Het was voor mij allemaal nog maar pas begonnen en toen stopte het. Echt heel jammer. Ik zat er net zo lekker in.”

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen