AZ-supporters steken vuurwerk af naast hotel waar spelers van tegenstander Viktoria Plzen liggen te slapen

Jeroen Haarsma
Akersloot

AZ-fans hebben woensdagochtend in alle vroegte vuurwerk afgestoken naast het hotel waar tegenstander Viktoria Plzen verblijft.

Rond 4 uur ’s ochtends ging de ene na de andere vuurpijl de lucht in bij Van der Valk Hotel Akersloot. De AZ-supporters hoopten hiermee de spelers van de Tsjechische tegenstander een ’gebroken nachtje’ te bezorgen.

Een filmpje van de vuurwerkshow pal aan de A9 verscheen woensdagochtend op het Twitter-account van fanclub Victoria Alkmaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Woensdagmiddag half vijf trappen AZ en Plzen af in een voor beide ploegen cruciaal duel in de tweede voorronde van de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld zonder publiek, maar mét een stevige wind.

Lees ook: AZ wil naar het sterrenbal, de spelers zijn positief: ’Ik presteer het best onder druk’

Deze week spreken de AZ-clubwatchers van het Noordhollands Dagblad onder meer over de cruciale wedstrijd tegen Viktoria Plzen en de transfergeruchten rond Stengs en Boadu. Luister de AZ podcast hier, hieronder of via de bekende kanalen:

Meer nieuws uit AZ

Meest gelezen