Premium

Jouke Huitema ook in de kelder van het zaterdagvoetbal bij Always Forward nog even ambitieus: ’Ik geloof in dit project en wil er graag deel van uitmaken’

Jouke Huitema verruilde deze zomer Zwaluwen’30 voor Always Forward zaterdag. ,,We moeten zo snel mogelijk promoveren.”
Hoorn

Hij komt in een team terecht waar de klasse vanaf druipt. En toch speelt Jouke Huitema aankomend seizoen in de kelder van het zaterdagvoetbal. Maar dat maakt de speler die afgelopen seizoen nog aanvoerder was bij Zwaluwen’30 niet minder ambitieus. ,,Ik geloof in dit project en wil er graag deel van uitmaken.”

Als er één ploeg is die afgelopen seizoen baalde van het vroegtijdige einde, was het wel het zaterdagteam van Always Forward. Met de ambitie om binnen enkele jaren op te stomen naar de tweede en misschien wel eerste klasse, kwam de klap dan ook hard aan toen bekend werd dat er voor de koploper in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal geen promotie in zat. ,,Maar ik ben een man van mijn woord. Ik had al toegezegd om naar Forward te gaan, al baal ik natuurlijk wel dat de club promotie is misgelopen. Want als je ambitieus bent zoals wij, dan is het belangrijk om meteen een stap te maken.”

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen