Antonucci mogelijk nog een jaar bij FC Volendam dankzij deal met Feyenoord

Francesco Antonucci.
© Archieffoto
Volendam

Feyenoord wil Franco Antonucci overnemen van Monaco. Maar kan dat niet zonder de hulp van FC Volendam. Als tegenprestatie mag de Belg, die vorig seizoen door Volendam van Monaco werd gehuurd, nog een jaar in Noord-Holland blijven voor hij naar de Kuip verkast.

Volgens het Algemeen Dagblad zou Feyenoord niet bij machte zijn om zelf de transfersom te betalen voor de speler die vorig seizoen uitblonk in de eerste divisie. Als Volendam het eerste deel van de som betaalt (Feyenoord later de rest), zou Antonucci ook komend seizoen voor het team van trainer Wim Jonk kunnen spelen. Ook zou FC Volendam bij een eventuele verkoop van de speler door Feyenoord meedelen in de opbrengst.

FC Volendam wil niet reageren op de mogelijke transferdeal. De club liet eerder echter weten Antonucci graag nog een jaar aan zich te binden. Ook AZ, FC Twente en Standaard Luik zouden eerder al interesse in de speler hebben getoond.

Lees ook: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf20200725_23430370/fc-volendam-zit-voorlopig-in-de-wachtkamer-voor-francesco-antonucci-club-houdt-hoop-op-nieuwe-huurdeal-met-as-monaco

Meer nieuws uit FC Volendam

Meest gelezen