Premium

De Jonge Prins in ’t Zand zag 53 feesten en partijen verdampen. Als alternatief werd er eten verkocht en dat liep als een trein. Daarom wordt de achterzaal nu een restaurant [update]

Begin juni werd er al voorzichtig aan een restaurant-inrichting gewerkt in de achterzaal van De Jonge Prins.
© Foto Marc Moussault
’t Zand

Wie de zaal achter café De Jonge Prins inloopt, treft voortaan een eetzaal. Ingegeven door de gevolgen van het coronavirus zijn Manon en Melvin van Hurck een restaurant begonnen. De officiële opening van Prins Hrlk, uiteraard met oranje logo, is op zondag 9 augustus.

,,We hadden in deze zaal voor dit jaar 53 feesten en partijen staan”, zegt Melvin van Hurck. ,,Die zijn allemaal geannuleerd.” Dat betekende dat de zaal het grootste gedeelte van het jaar leeg zou staan. ,,Of ik een risico neem met een restaurant? Ja, vast. Ik investeer in een kleine verbouwing en in een tweede kok die zelfstandig werkt. Maar als je niks doet, komt er ook niks binnen.”

Meer nieuws uit Noordkop

Meest gelezen