De snackbarnaam Febo verdwijnt, maar ijszaak Gebo komt ervoor terug in Schagen. Het nieuwe ondernemersavontuur van Piet-Hein de Boer kan beginnen

Nieuwe ijssalon Gebo Gelato met Piet-Hein de Boer en zijn kleindochter Olivia.© Foto Marc Moussault

Cas Broxterman
Schagen

Met de opening van een ijszaak kan het nieuwe ondernemersavontuur van Piet-Hein de Boer beginnen. Gebo Gelato komt inpandig bij de snackbar die hij al had aan de Nieuwstraat in Schagen. De Boer vierde de opening met het eerste bolletje voor kleindochter Olivia.

Febo verdwijnt bij het snackgedeelte van de gevel. Vanaf zaterdag gaat de zaak verder onder de naam Dino’s. De Boer neemt ook afscheid van het Febo-concept; er komt een eigen menukaart, waardoor hij ook bijvoorbeeld tosti’s kan gaan serveren.

Gebo Gelato is een leverancier van Italiaans schepijs uit Oud-Beijerland. Het bedrijf produceert talloze smaken, waarvan er in Schagen 24 zullen worden geschept. De ijszaak gaat in elk geval iedere zomer open van april tot en met september.

Nieuwe ijssalon Gebo Gelato met links mede-eigenaar Dino Kamalarassa en schepijsmedewerkster Cynthia Kortleven.© Foto Marc Moussault

Meer nieuws uit Noordkop

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.