Talentenjacht Het Geluid van de Zaanstreek gaat door: ’Muziek is voor deze regio belangrijk’

Wouter Surig uit Assendelft organiseert sinds 2019 Het Geluid van de Zaanstreek.© Archieffoto Pascal Fielmich

Een voorronde van de talentenjacht aan het begin van 2020.© Foto Ron van der Laan/Het Geluid van de Zaanstreek

1 / 2
Frederique Teillers
Wormerveer

Volgens organisator Wouter Surig van D-Finest Entertainment staan de deelnemers van Het Geluid van de Zaanstreek te popelen om weer voor publiek te gaan zingen. Op 22 augustus in de Groote Weiver in Wormerveer bestijgen Zaanse zangtalenten het podium, maar meer dan vier familieleden of fans mogen niet mee: „De versoepelingen laten het toe om een evenement neer te zetten van honderd man, maar het is wel buiten.”

„Wij hebben gekozen om verder te gaan met de show omdat muziek voor de Zaanstreek belangrijk is”, vertelt Surig. „We houden ons streng aan de maatregelen, en zullen als organisatie op scherp staan en op de avond zelf veel controleren. Hierdoor achten wij het risico erg laag. De talentenshow is sowieso nog in zijn beginfase, dus kunnen wij goed het publiek managen en zicht houden op de aanwezigen. Wij vragen wel aan iedereen om het liefst niet meer dan vier fans of familieleden mee te nemen, maar de fans van de show zullen er natuurlijk ook op af komen.” Surig heeft tijdens de coronacrisis prima kunnen doorwerken, hij is ook steigerbouwer. „We zijn heel blij om deze editie van Het Geluid Van weer te organiseren, de deelnemers hebben er zin in en dat horen wij graag.”

Op het buitenterrein van de Groote Weiver zal er een aantal tenten worden opgezet. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina van de talentenjacht.

Meer nieuws uit Zaanstreek-Waterland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.