Premium

Dineren in een reuzenrad: als de gemeente toestemming geeft, kan het volgende maand bij restaurant De Nadorst in Blokker. ’Gaaf toch?!’

Zo moet het er in augustus uit komen te zien bij De Nadorst in Blokker.
© Foto Rens Harzing
Blokker

Ze zien het helemaal zitten. En op het Facebook-bericht waarin het plan uit de doeken gedaan wordt, blijven de positieve reacties binnenstromen. Het wachten is nu op de gemeente. Als die het licht op groen zet, kan er volgende maand bij De Nadorst in een heus reuzenrad gedineerd worden. ,,Gaaf toch”, zegt Rob Baltus, eigenaar van het restaurant in Blokker.

Om ten tijde van de coronacrisis het hoofd boven water te houden, moeten horeca-ondernemers creatief zijn. En dus stimuleerde de landelijke branchevereniging haar leden om ’out of the box’ te denken. En dat is aan Rob Baltus, die zelf regiovoorzitter van Koninklijke Horeca Nederland is, wel toevertrouwd.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen