Het is een mooi contrast met alles wat er nu in de wereld gebeurt. Gerdi Wind wil met ’Lief’ iedereen een glimlach cadeau doen

Speelgoed (olieverf op doek) 20x20
© Foto aangeleverd
Schagen

In ’De Etalage’ aan de Westersingel 3 in Schagen is de komende twee maanden een expositie te zien die een mooi contrast vormt met alles wat er op dit moment in de wereld gebeurt.

Gerdi Wind uit Amsterdam exposeert haar schilderijen met het thema ’Lief’. Hiermee hoop zij iedereen een glimlach cadeau te doen.

Wind maakt figuratieve, realistische en fantasie werken in traditionele technieken met een duidelijk eigen stijl en handschrift. De natuur, waar zij veel van houdt, speelt in alle technieken een belangrijke rol. Buiten werkt ze met olieverf op doek of aquarel op papier.

(Tekst gaat door onder de foto)

Kobus Konijn (aquarel) 30x40
© Foto aangeleverd

Als fijnschilder maakt ze kleurrijke en warme olieverfschilderijen, voornamelijk stillevens of landschappen. Als tekenaar maakt ze met een fijne pen en Oost-Indische inkt zeer fijne pentekeningen op papier en doek. Deze zijn verhalend van aard, zeer gedetailleerd en sprookjesachtig.

Ze geeft cursussen of workshops (pen)tekenen of schilderen (acryl) in kleine groepjes in haar atelier of bij mensen thuis. Informatie: www.gerdiwind.nl of emailadres: gerdi_wind@hotmail.com, telefoonnummer 06 1030 3063.

Meer nieuws uit Schagen e.o.

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.