Nieuw bestuur voor ondernemersvereniging Waterland

Een deel van het nieuwe en oude bestuur: v.l.n.r.: Sjuul Adema, André Schomakers, Leo de Boer, Bas van Baarsen en André Boon. Op de foto ontbreken oud-bestuurslid Peter Kock en nieuw bestuurslid John Dekker.
© Foto Ondernemend Waterland
Monnickendam

Ondernemend Waterland, de ondernemersvereniging in de gemeente Waterland, heeft een nieuw bestuur. Dat heeft de vereniging dinsdag bekend gemaakt.

De leden hebben unaniem ingestemd met de bestuursoverdracht. Leo de Boer is de nieuwe voorzitter, Sjuul Adema neemt de taak van penningmeester op zich, André Boon is secretaris en John Dekker is benoemd tot algemeen bestuurslid. De oud-bestuursleden Bas van Baarsen, André Schomakers en Peter Kock hebben hun functie neergelegd. Zij vormden het bestuur sinds de oprichting van de vereniging in 2011.

De kersverse voorzitter Leo de Boer noemt het bestuur een ’coördinatieteam’. „Naast dit team zijn vijf werkgroepen gevormd, waarin verschillende ondernemers zitting hebben”, aldus De Boer. „Zo is er een werkgroep om de bijeenkomsten van de vereniging te organiseren, buigt een andere werkgroep zich over de binnenstad van Monnickendam, coördineert een derde werkgroep de Waterlandbon, zorgt een vierde werkgroep voor de samenwerking met Stichting Promotie Waterland en neemt de vijfde werkgroep de contacten met gemeente Waterland voor zijn rekening.”

De bestuursoverdracht heeft vanwege de coronacrisis in stilte en zonder publiek plaatsgevonden.

Meer nieuws uit Waterland

Meest gelezen