Aan de Wandel met lezers. Stuur jouw favoriete wandelrondje in

Wandelen door je eigen regio.
© Ella Tilgenkamp (archieffoto)

Wandelen om de coronakilo’s er af te lopen, voor je conditie of gewoon omdat je het leuk vindt. Wandelen wordt steeds populairder. Deze zomer gaan we de favoriete wandelrondjes van lezers lopen. Stuur jouw favoriete wandeling in.

De hersenprofessor roept dat we moeten bewegen. Zelfs Tim Knol is wandelverslaafd geraakt en heeft een wandelclubje. Talloze lezers lopen bijna dagelijks hun rondjes door de regio. Waterland en de Zaanstreek zijn mooi dus je hoeft niet ver te gaan om fijn te kunnen wandelen.

(Tekst gaat door onder de foto)

Op pad

Ook al ben je overal geweest, er valt altijd nog iets nieuws te ontdekken. Dat ene paadje waar je nooit hebt gelopen. We zijn heel benieuwd naar de favoriete wandelroutes van lezers en gaan graag een paar uurtjes met ze op pad.

Aanhaken

Voor Aan de Wandel gaan we geen dagtochten doen, maar gewoon een of twee uur meelopen met lezers langs hun mooiste dijkjes, vergezichten, industrielandschappen, weidewandeling of stedelijke uitstapjes. Alles mag. Stuur jouw wandeling van 5-10 kilometer (zeg maar een uur of twee wandelen) in. Als het even lukt, haken we aan en gaan samen een ochtend Aan de Wandel.

Mail je naam, telefoonnummer en je wandeling met geschatte lengte naar r.floris@mediahuis.nl

Meer nieuws uit Waterland

Meest gelezen