In een tijd die zo bol van verandering staat, is het een goed moment om de film ’Down to earth’ (nog eens) te bekijken: De makers stellen de documentaire wereldwijd beschikbaar

Down to earth.
© Foto pr

In een tijd die zo bol van verandering staat, is het een goed moment om de film ’Down to earth’ (nog eens) te bekijken. De makers stellen de documentaire donderdag 16 juli (19.00 uur CEST) wereldwijd beschikbaar.

Als het een goed moment is om te veranderen, is het misschien wel nú. Om de enorme manifestatie van ’People powered change’ te ondersteunen en het gesprek over verandering op gang te brengen en enige richting te geven, delen de documentairemakers nogmaals het verhaal van de zogeheten ’earth keepers’. ’Down to earth’ is het reisverslag van Rolf Winters en Renata Heinen die met hun drie kinderen de wereld rondtrokken. Vier jaar lang leefde de familie samen met een indianenstam in Noord-Amerika waar het idee ontstond om de wijsheid van de stamoudsten op film vast te leggen. Daarna trokken ze een jaar lang de wereld over langs volksstammen op zes verschillende continenten. Zonder crew, zonder vastomlijnd plan, maar met een camera en een rugzak. En de nieuwsgierigheid om te luisteren. Het resultaat wordt nu wereldwijd gedeeld.

Meld je aan op: www.downtoearthfilm.com

Meer nieuws uit Achtergrond

Video uitgelicht

    Ombudsman

    Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.