Premium

Zaanse Ondernemersdag gaat niet door; 1,5 meter ’niet te doen’ voor netwerkbijeenkomst

Geen Zaanse Ondernemersdag in 2020, ook geen winnaar van de Zaanse Ondernemingsprijs. Rechts de broers Van der Veekens (2019) en links Mandy Beets (2018).
© Foto Erik Rietman
Zaandam

De organisatie van de Zaanse Ondernemersdag heeft besloten het grootste jaarlijkse Zaanse netwerkevenement te verschuiven van november dit jaar naar 2 november 2021. Dit vawege onduidelijkheid over de situatie omtrent 1,5 meter afstandhouden in november.

Voorzitter Peter Wieringa van de Zaanse Ondernemersdag zegt het met pijn in het hart, maar ’we moeten nu de knoop doorhakken’. „De ervaring leert dat het uitwerken van een kwalitatief goed programma en het contracteren van een locatie, de techniek en sprekers zeker vijf maanden in beslag neemt. Normaal leggen wij in mei/juni alles vast als het gaat over locaties, catering, sprekers en techniek. Nu al zaken gaan vastleggen geeft een groot risico, als nog steeds niet zeker is wanneer de anderhalve meter eraf gaat. Daarnaast vinden onze bezoekers het netwerken een belangrijk aspect van de dag. En dan heeft anderhalve meter te veel impact op de dag.”

Meer nieuws uit Zaanstreek

Meest gelezen