Weer gewapende overval op snackbar Big Snack in Hilversum, één persoon aangehouden

© Wessel Kok
© Caspar Huurdeman
1/7
Hilversum

Snackbar Big Snack aan de Koningsstraat in Hilversum is zondagavond rond negen uur overvallen. Een 19-jarige verdachte is kort daarop aangehouden.

Een man kwam volgens de politie dreigend met een wapen de horecagelegenheid binnen, daarna ging hij er vandoor. Of hij iets heeft buitgemaakt is niet duidelijk. Snel daarna is de verdachte aangehouden. De politie heeft daarna de straat afgezet en ter plaatse onderzoek gedaan.

Het is niet voor het eerst dat snackbar Big Snack aan de Koningsstraat is overvallen. Op 25 januari dit jaar was er ook al een gewapende overval door twee mannen van rond de 20 jaar. De twee hadden toen een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Ook in 2012 was dezelfde snackbar al het mikpunt van overvallers. Vrijwel direct na de overval destijds kon de politie ook toen twee verdachten in het centrum van Hilversum aanhouden. Zij hadden de eigenaar en zijn vrouw bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en waren er met geld vandoor gegaan. De twee mannen (toen 25 en 19 jaar) zijn datzelfde jaar veroordeeld tot 48 en 36 maanden cel.

Lees ook: Snackbar Hilversum overvallen, daders op de vlucht

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen