ADO’20 start voorbereiding tegen Telstar, DEM sluit campagne af tegen Odin’59

Bas Vellema van ADO’20 in duel met Frank Korpershoek.© Foto United Photos/Toussaint Kluiters

Kees van Dalsem
Beverwijk

ADO’20 start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zaterdag 25 juli tegen Telstar. De wedstrijd wordt vanaf 17 uur gespeeld in het stadion in Velsen-Zuid. Ook DEM en FC Uitgeest weten wie hun oefentegenstanders zijn.

Voor Telstar is het ook de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Op zaterdag 18 juli begint ADO aan het nieuwe voetbaljaar, een week later is dus het eerste duel sinds begin maart.

Daarna volgen nog oefenduels tegen Velsen (29 juli, thuis), De Zouaven (2 augustus, uit), Koninklijke HFC (11 augustus, thuis) en HSV De Zuidvogels (22 augustus, thuis).

Op woensdag 5 augustus en zaterdag 8 augustus is op De Vlotter het Gerrit van Hooff Toernooi. De tegenstander van ADO is dan Purmersteijn. De andere halve finale gaat tussen Odin’59 en Hollandia.

DEM

DEM begint een week eerder aan het nieuwe seizoen, namelijk op maandag 13 juli, op 25 juli is de eerste oefenwedstrijd, uit bij DOVO in Veenendaal. De ploeg van trainer Kiri Kalaitzis gaat van 31 juli tot en met 2 augustus op trainingskamp. Daarna zijn er nog duels tegen Koninklijke HFC (4 augustus, thuis), Sportlust’46 (8 augustus, uit), RKAV Volendam (11 augustus, uit), Kolping Boys (15 augustus, thuis), SDO (22 augustus, thuis). De voorbereiding wordt op 25 augustus afgesloten met een thuisduel tegen ’buurman’ Odin’59.

De drie derdedivisieclubs doen ook mee aan de eerste kwalificatieronde van de KNVB beker. Die wordt gespeeld in het weekend van 29/30 augustus. Een week later moet de competitie beginnen voor Odin, ADO en DEM.

FC Uitgeest begint onder leiding van de nieuwe trainer Hilmar de Groot op 7 juli. Daarna is er tussen 20 en 1 augustus een trainingspauze ingelast. Op 11 augustus is de eerste oefenwedstrijd thuis tegen Vitesse’22.

Daarna volgen HSV (15 augustus, thuis), BOL (22 augustus, uit) en VIOS-W (27 augustus, thuis). Op 30 augustus is de eerste wedstrijd van de bekercompetitie.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.