25-jarige neergestoken man meldt zich lopend bij politiebureau Den Helder; 29-jarige verdachte aangehouden in IJsselmeerstraat

Den Helder

In een woning aan de IJsselmeerstraat in Den Helder is zaterdagochtend rond half vier een 25-jarige man gestoken met een mes. De vermoedelijke dader, een 29-jarige Nieuwedieper, is aangehouden.

De 25-jarige man wist zelf uit de woning te vluchten waar hij zou zijn aangevallen en gestoken door de 29-jarige verdachte. Hij was met verwondingen aan de borststreek komen lopen naar het ruim 800 meter verderop gelegen politiebureau om melding te maken van het steekincident.

Politiewoordvoerster Wendy Boudewijn: ,,De man met de steekwonden is vervolgens direct overgebracht naar het ziekenhuis. Omdat hij wist te vertellen op welk adres de aanval had plaatsgevonden en wie het gedaan had, zijn agenten direct naar het adres toe gegaan.’’

Daar is de verdachte aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Over de relatie tussen de beide mannen en over de aanleiding tot de steekpartij kan de politie nog niks zeggen.

Meer nieuws uit Den Helder e.o.

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.