Zwaargewonde bij steekincident tijdens grote vechtpartij in Bergen aan Zee, tweede slachtoffer neergeslagen [video]

© DNP.NU

1 / 3
Internetredactie
BERGEN AAN ZEE

Bij een vechtpartij tussen vijftien tot twintig jongeren aan de Zeeweg in Bergen aan Zee zijn woensdagavond twee personen gewond geraakt. Een van hen werd neergestoken. Het andere slachtoffer werd neergeslagen op het moment dat de neergestoken persoon werd geholpen.

De grote groep jongeren raakte met elkaar in gevecht na een uit de hand gelopen conflict. Een van hen, 29-jarige Zaandammer, werd in de borst gestoken.

De ambulancedienst heeft zich over de gewonde ontfermd. Bij de hulpverlening aan het slachtoffer dat werd neergestoken, werd een traumahelikopter ingezet. Hij is met spoed naar een ziekenhuis overgebracht.

Tijdens de hulpverlening werd een 18-jarige man uit Sint Pancras uit het niets neergeslagen door een persoon die kwam aanlopen. Of de dader al bij de groep hoorde, is niet duidelijk. Het slachtoffer heeft enstige verwondingen aan zijn hoofd en gezicht opgelopen.

Een politiewoordvoerder laat woensdagochtend weten dat er nog niemand is aangehouden. De aanleiding van de vechtpartij wordt onderzocht. Daarbij wordt gezocht naar getuigen.

Meer nieuws uit Alkmaar

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.