IJsselmeervogels versterkt zich met verdedigend talent (21) van Almere City FC

Ietwat tegen de voorschriften in schudden André van Diermen en Mitch Willems elkaar de hand na het ondertekenen van een contract dat de jonge verdediger voor één seizoen aan IJsselmeervogels bindt.
© Foto IJsselmeervogels
Bunschoten

IJsselmeervogels heeft zich verzekerd van de diensten van Mitch Willems. De verdediger (21) komt over van Jong Almere City FC.

Willems begon zijn carrière bij KFC, in Koog aan de Zaan. In 2016 verhuisde hij naar AFC en weer een jaar later werd hij opgepikt door Almere City, waar hij eerst voor de onder 19 en vervolgens het beloftenteam uitkwam. Ook zat hij een aantal keer bij de wedstrijdselectie van het eerste, maar tot een debuut kwam het niet.

André van Diermen, aftredend hoofd van de technische commissie van de ’Rooien’, is verheugd met het aantrekken van Willems. ,,Met Mitch binden we een talentvolle verdediger aan ons, die ondanks zijn jonge leeftijd al de nodige wedstrijden op niveau in de benen heeft. Iemand die organisatorisch en tactisch sterk is en graag de voetballende oplossing zoekt. In de gesprekken toonde hij bovendien zijn enthousiasme over het spelen voor IJsselmeervogels. We zijn dan ook blij dat Mitch komend seizoen onze selectie komt versterken.’’

Meer nieuws uit Sport Gooi

Meest gelezen

Video uitgelicht