Premium

Joost Kok uit Driehuis had net Homes to Remember overgenomen toen het coronavirus uitbrak, maar op vakantie naar Italië kan weer

Joost Kok bij een van zijn eigen Italiaanse Homes to Remember.
© eigen foto
Driehuis

Nog maar net had hij Homes to Remember, dat vakantiewoningen in Italië verhuurt, overgenomen of het coronavirus hield heel de wereld in zijn greep. Geboekte vakantiehuizen werden geannuleerd of reizen verplaatst naar volgend jaar, maar diep van binnen heeft Joost Kok uit Driehuis nooit gedacht dat het een verloren zomerseizoen zou worden.

Homes to Remember bestaat al sinds 1996 en toen oprichtster Marine Breunesse met pensioen wilde, nam Kok het bedrijf over. ,,Eind 2018 hebben we dat besloten en zijn we gaan voorbereiden. Afgelopen najaar heb ik het overgenomen. Vorig jaar ben ik meerdere keren naar Italië geweest en heb nagenoeg alle huizen en accommodaties kunnen bekijken. Eigenlijk zou ik er nu ook weer zijn om het restant te bezoeken en nieuwe accommodaties te ontdekken, maar dat heb ik verschoven naar september. In Italië hebben ze wel iets anders aan hun hoofd nu en zijn ze ook blij dat ze weer kunnen beginnen’’, vindt Joost Kok.

Meer nieuws uit IJmond

Meest gelezen