Zaakwaarnemer kondigt komst van Nick Kaaijmolen naar Telstar -21 aan, technisch directeur Andries Jonker ontkent: ’Die naam zegt mij niets’

Velsen-Zuid

Nick Kaaijmolen stapt over van De Graafschap naar Telstar -21. Althans, dat stelt zijn zaakwaarnemer Gwendell van Riemsdijk. Telstar-trainer en technisch directeur Andries Jonker ontkent.

Nick Kaaijmolen gaat bij Telstar spelen in het nieuw op te richten onder de 21-elftal, zo schrijft Van Riemsdijk op zijn Facebook-pagina. Andries Jonker wil de transfer niet bevestigen, hij stelt dat er nog geen enkele speler voor de beloften is aangesteld: ,,Deze naam zegt mij niets. Er heeft nog niet één officiële aanmelding plaats kunnen vinden. Wij hebben immers nog niet een officieel aanmeldingsformulier uitgedeeld of verstuurd.”

Van Riemsdijk zegt dat hij een mondelinge overeenkomst heeft over de komst van de oud-jeugdspeler van Hollandia en FC Volendam met Joeri Volkers, de nieuwe coach van de -21. Volkers wil hier niet op ingaan. ,,Wij doen na 15 juni pas uitspraken over de samenstelling van de groep.”

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen