Premium

OM eist vijf maanden cel voor stalking van meisje uit Kortenhoef, Baarnaar belde ex-vriendin 2400 keer vanuit de gevangenis

Baarn/Kortenhoef

Wegens stalking en mishandeling is tegen de 20-jarige Imed A. uit Baarn dinsdag vijf maanden gevangenisstraf geeist. Ook wil het Openbaar Ministerie (OM) dat de Baarnaar aan zijn slachtoffer duizend euro smartengeld betaalt. Daarnaast eiste de officier een contactverbod met het meisje en haar familie in Kortenhoef. Iedere keer als de Baarnaar dit verbod overtreed, moet hij twee weken de cel in.

Volgens het OM heeft de stalking een half jaar geduurd. Het stel had een liefdesrelatie die twee jaar duurde. Die liep dit najaar stuk. Over het precieze tijdstip verschilden de twee van mening. Het meisje vertelde dat ze vorig jaar al was mishandeld. Ze durfde toen niets te zeggen omdat de Baarnaar op dat moment met een ander probleem met justitie bezig was. Door dat probleem zat de verdachte dit najaar in de gevangenis. Hij belde zijn ex vanuit de cel in twee maanden tijd 2.400 keer.

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen