Premium

In video ’Stuck with U’ van Ariana Grande en Justin Bieber, het overkomt fan Shelly (16) uit Beemster gewoon [video]

1/2
Beemster

Dat Shelly van Dijke (16) uit Beemster fan is van Amerikaanse zangeres Ariana Grande, is een understatement. Sinds 2012 verzamelt de superfan CD’s, shirts en parfums van de popster. Nu is Shelly met haar moeder Frederika (54) te zien in de moederdagversie van de muziekvideo van Ariana Grande haar nummer ’Stuck With U’, in samenwerking met andere popster Justin Bieber.

Hoe kwam je erbij dat fans filmpje konden inzenden voor de muziekvideo?

„Er werd een oproep gedaan op Twitter, dat fans met hun moeders een filmpje konden opsturen. Het leek me heel tof als ik in de muziekvideo zou komen, dus heb ik mijn moeder gevraagd en het opgestuurd. De volgende dag kreeg ik een privéberichtje dat er een kans was dat we uitgekozen waren, maar dat was niet zeker.”

Hoe blij was je toen je je eigen gezicht tussen die van Ariana en Justin zag?

„Toen we het gingen kijken hadden we halverwege de moed al een beetje verloren, maar toen aan het einde zagen we ons filmpje! Mijn moeder werkt bij de Deen, en heeft ook een blauw Deen-shirt aan dus we waren best herkenbaar. We waren toen heel erg verrast en heel blij.”

Wat was de reactie van je moeder toen je met het idee kwam?

„Ze vond het wel leuk, maar ze had nooit verwacht dat het ons ook echt zou lukken!”

Wat vind je zo leuk aan Ariana Grande?

„Eigenlijk alles wel. Haar muziek en hoe ze is. Ik heb haar ook een keer ontmoet, bij een meet & greet voor een concert. Ze was super aardig, en was blij me te ontmoeten.”

Zijn er van de 1,6 miljoen kijkers van de muziekvideo al mensen geweest die je hebben herkend?

„Ik had het ook op platform Tik Tok gezet, het beeld waar je ons in ziet. Dus via daar kreeg ik veel reacties. Maar ook veel vriendinnen die mij blij appjes stuurden dat ik in de video zat!”

Meer nieuws uit Waterland

Meest gelezen