Afscheid nemen van Paul Vuijst in een ’walk-through’

Paul Vuijst, een markante Naarder.
© FOTO STUDIO KASTERMANS / ALEXANDER MARKS
Naarden

Een grote begrafenis met iedereen die Paul Vuijst heeft gekend zit er niet in. Wie deze markante Naarder toch een laatste eer wil bewijzen kan zaterdag 2 mei meelopen in een walk-through langs het huis van de familie.

Dankzij zijn jarenlange inzet voor allerlei maatschappelijke organisaties in Naarden zijn er veel mensen die persoonlijk afscheid willen nemen van de deze week overleden Vuijst. Wie een laatste eer wil bewijzen met deze bijzondere condoleance is tussen 18.00 en 20.00 uur welkom op parkeerplaats Nieuw Molen. Vanaf daar is er een looproute naar het huis van Vuijst aan de Cattenhagestraat 17. Het gezin is daar aanwezig en kan kort - mondeling - worden geconcoleerd. Ook onverpakte bloemen en persoonlijke condoleancekaarten kunnen worden achtergelaten.

Dit alles gebeurt uiteraard met in achtneming van alle anderhalve meter protocollen die gelden. De organisatie van de walk through vraagt iedereen dan ook direct na het afscheid weer te vertrekken, zodat er geen samenscholing ontstaat.

De uitvaart van Paul Vuijst heeft woensdag 6 mei in besloten kring plaats. De gasten hiervoor worden persoonlijk uitgenodigd middels een kaart. De afscheidsdienst in de Grote Kerk begint om 11.30 uur en is bij te wonen via www.arvideo.nl/paulus Het wachtwoord is: pv

Lees ook: Naardens ’markante duizendpoot’ Paul Vuijst leefde een leven in dienst van anderen

Meer nieuws uit Gooi

Meest gelezen