Drie (zwaar)gewonden nadat auto op waarschuwingswagen knalt op N247 bij Middelie [video]

1/2
MIDDELIE

Een auto is donderdagavond tegen middernacht op de N247 ter hoogte van Middelie tegen een waarschuwingswagen gebotst. Niet alleen de twee inzittenden van de auto raakten zwaargewond, ook de bestuurder van de rijdende wegafzetting liep door de klap verwondingen op.

Zowel de bestuurder van de auto (een 27-jarige man uit Medemblik) als de bestuurder van de pijlwagen moesten door de brandweer van Edam en Oosthuizen uit de voertuigen gehaald worden. Daarna werden zij, en de 20-jarige bijrijder van de auto, met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie meldde de volgende dag dat de bestuurder van de pijlwagen bij een controle in het ziekenhuis geen letsel bleek te hebben. Ook is het rijbewijs van de 27-jarige Medemblikker ingevorderd.

Een traumahelikopter landde ter assistentie van het ambulancepersoneel.

De N247 was door het ongeval enige tijd afgesloten.

De waarschuwingswagen stond op die plek om mensen te waarschuwen voor een grote maaimachine die daar actief was. De poltie heeft het ongeluk verder in onderzoek.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© DNP.NU

Meer nieuws uit Waterland

Meest gelezen