Vijfhonderd euro van Beatrixmarkt/Rozenboomtoernooi voor Ouderentour

Joop Rozenboom met het team van de Ouderentour.© Foto Jeffrey Bakker

Delano Weltevreden
Den Helder

Met een gift van vijfhonderd euro van Beatrixmarkt/Rozenboomtoernooi kan de Ouderentour langs onder meer verpleeg- en verzorgingshuizen nog een tijdje doorgaan.

’Een megaverrassing uit onverwachte hoek’ noemt dj Erik Houweling de gift. Samen met onder anderen zanger Lars Groenink gaat hij langs onder meer ouderen- en verpleeghuizen om de bewoners te vermaken. De artiesten treden in de buitenlucht op, de bewoners genieten vanachter de ramen of op hun balkons. Zij mogen vanwege de strenge coronamaatregelen geen bezoek ontvangen en gaan ook de deur niet meer uit.

Houweling: ,,Wij kunnen de Beatrixmarkt/Rozenboomtoernooi niet genoeg bedanken. En wij gaan er voor zorgen dat dit geld goed gebruikt wordt.’’ De artiesten treden in verband met de coronacrisis in de hele regio belangeloos op en moeten het hebben van sponsors.

Dennis Pen van De Vishal Den Helder namens de Beatrixmarkt: ,,We sponsoren al een paar jaar het Rozenboomtoernooi. Omdat het toernooi niet doorgaat, hebben we samen met Joop Rozenboom het idee opgevat om toch wat leuks te doen. De Ouderentour vinden wij een mooi initiatief.’’

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.