Thuis leren tekenen en theater maken

Thuis leren tekenen en theater maken
Jascha Soest (tweede van links) doet ook mee aan Fluxus Thuis.
© Archieffoto
Zaanstad

Omdat ook Fluxus de leslocaties vanwege corona tijdelijk heeft moeten sluiten, heeft het centrum voor de kunsten Fluxus Thuis gelanceerd.

Voor het online platform maken kunstdocenten gratis workshops op het gebied van beeldende kunst, media, dans, theater, schrijven en muziek. Er is een workshop tekenen door Anne-marie Corman, Jascha Soest leert de kijker improvisatietheater maken en Sacha Ofman laat zien hoe je van eenvoudige materialen oorbellen in de vorm van wc-rolletjes kunt maken.

De komende weken worden er meer workshops geplaatst, bestemd voor alle leeftijden. Voorkennis of ingewikkelde materialen zijn niet nodig, verzekert directeur Otto Berg van Fluxus. „Iedereen kan meedoen. Aan huis gebonden zijn vanwege de coronacrisis biedt ook kansen. Je hebt nu misschien meer tijd om de creatieve talenten in jezelf te ontdekken of verder te ontwikkelen.”

Op het platform is ook een selectie aan online lesmateriaal voor leerkrachten, thuisonderwijzers en leerlingen te vinden. Zie: www.fluxus.nl/thuis

Meer nieuws uit Zaanstreek

Meest gelezen