Meer dan 200 coronapatiënten in Noord-Holland Noord

Meer dan 200 coronapatiënten in Noord-Holland Noord

Alkmaar Het aantal coronapatiënten in Noord-Holland Noord is in de afgelopen 24 uur gestegen tot boven de 200. Uit de laatste cijfers van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) blijkt dat er 202 patiënten in de verschillende ziekenhuizen liggen. Dat is tien meer dan de dag ervoor.

Alkmaar heeft er vier ziekenhuisopnames bij (nu 32). In Castricum (nu twaalf), Heerhugowaard (nu 22) en Langedijk (nu elf) kwam er een patiënt bij. In Bergen (elf) en Heiloo (zeven) bleef het aantal opnames stabiel.

In West-Friesland kwamen er geen nieuwe ziektegevallen bij, zo blijkt uit de RIVM-cijfers. Hoorn heeft met achttien nog steeds de meeste zieken, Enkhuizen kent er veertien. Stede Broec (dertien) en Medemblik (tien) bleven gelijk, net als Koggenland (zes), Drechterland (een) en Opmeer (een).

In de Noordkop kwamen er enkele corona patiënten bij. Het aantal opnames van zieken uit Hollands Kroon steeg van 22 naar 23. Ook in Schagen steeg het aantal zieken van elf naar twaalf. Den Helder blijft op zes en Texel blijft op twee patiënten.

Meer nieuws uit Alkmaar

Meest gelezen