(K)raamvisite in Zaandam

(K)raamvisite in Zaandam
Zaandam

Je bent net vader en moeder geworden, zo trots als een pauw deel je de eerste fotootjes met familie en vrienden en vervolgens willen ze allemaal dolgraag langskomen. Om kraamcadeautjes te brengen, maar natuurlijk vooral om het hummeltje even vast te mogen houden. Helaas zit dat er bij veel kraamvisites nu niet in.

De kraamvisite is in veel gevallen een raamvisite geworden. Ouders of grootouders buiten aan de ene kant van het raam, het baby’tje aan de andere kant.

Zo ging het deze week ook bij Mihrimah Sofia Ünaldi, dochter van Mustafa Ünaldi en Hilal Ünaldi-Sakar. Ze zitten niet in een verplichte thuisisolatie, maar voor de zekerheid houden ze het bezoek op afstand. Zo werd ook voor deze Zaandamse familie de kraamvisite een raamvisite.

Binnen hield trotse vader Mustafa zijn dochter op de arm, als het jongste pronkstuk in de etalage van de familie. Van buiten keken familie en vrienden vertederd toe. ’Kijk dat neusje, kijk die vingertjes, ah wat een poepie’, het is net een echte kraamvisite. Alleen het knuffelen, dat zal nog een tijdje moeten wachten.

(K)raamvisite in Zaandam
(K)raamvisite in Zaandam
(K)raamvisite in Zaandam

Meer nieuws uit Zaanstreek

Meest gelezen