Hoe gaat het met u? Redt u het thuis? Hoe brengt u de tijd door? Bent u angstig of juist optimistisch? Laat het ons weten!

Een inwoner van Zuiderwoude is thuis aan het sporten geslagen.
© Foto ANP/Ramon van Flymen
Zaanstreek/Waterland

In heel korte tijd is alles anders geworden in ons leven. Hoe gaat u daar mee om? Hoe zien uw dagen er nu uit? De redactie zou dat heel graag willen weten.

Het rondwarende coronavirus heeft ons leven op slag veranderd. We moeten zo veel mogelijk binnen blijven, we werken thuis, de kinderen volgen online schoollessen en onze (groot)ouders zitten geïsoleerd, al of niet in een zorginstelling. Buiten houden we afstand, ook in de winkels.

Een sympathieke oproep in Oostknollendam.
© Foto Bart van der Laan

Hoe beleeft u deze periode? Is het vervelend om veel thuis te zijn of is er juist meer tijd voor elkaar? Bent u angstig, heeft u verdriet of denkt u dat deze bizarre periode ook voordelen heeft, zoals meer naastenliefde of een zich langzaam herstellend milieu.

Puzzelen aan de eettafel om de tijd te verdrijven.
© Foto ANP/Frank van Beek

De redactie is benieuwd naar uw ervaringen. U kunt uw verhaal in tekst en beeld naar ons sturen. Ook foto’s van uw nieuwe werkelijkheid thuis zijn van harte welkom. Vergeet niet uw naam, leeftijd en woonplaats bij de verhalen en foto’s te zetten. Als onderwerp van de mail graag ’Hoe gaat het met me?’ vermelden. Uiteindelijk hopen we een selectie van de ingezonden verhalen en foto’s te publiceren.

Reacties kunnen naar redactie.zaan@nhd.nl en redactie.waterland@nhd.nl.

Meer nieuws uit Waterland

Meest gelezen