Alcohol, drugs en twee keer harder dan mag: bij Julianadorp aangehouden bestuurder ziet zijn auto nooit meer terug

Internetredactie
Julianadorp

Een 39-jarige bestuurder maakte het woensdagavond op de N9 zo bont dat zijn auto ter vernietiging door de politie in beslag is genomen.

Agenten wisten niet wat ze zagen: een tegenligger passeerde hen met een snelheid van meer dan twee keer de toegestane maximum snelheid, schrijft de politie op Facebook.

De automobilist passeerde hen op de N9 bij afslag Schagerbrug. Toen de agenten hun voertuig hadden gedraaid en de achtervolging inzetten, hadden ze zelfs bij een snelheid van boven de 190 kilometer per uur nog moeite om het voertuig in te halen.

Alcohol en drugs

Bij Julianadorp konden de surveillanten de bestuurder aan de kant zetten. Daar bleek hij niet alleen te hard te hebben gereden, maar ook nog eens alcohol en drugs te hebben gebruikt. Zijn rijbewijs is in beslag genomen.

Auto weg

Maar daar bleef het niet bij. Omdat hij ook meer dan twee keer de maximumsnelheid had gereden (die is daar 80), is zijn Audi in beslag genomen en door een berger afgesleept. De politie heeft het OM verzocht de auto te laten vernietigen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.