Battle4Life vanwege corona jaar uitgesteld

Een deelnemer aan Battle4Life in 2019.

Een deelnemer aan Battle4Life in 2019.© Foto Marcel Rob

Eric Molenaar
Hoorn

De obstakelrun Battle4Life, die jaarlijks wordt gehouden ten bate van Inloophuis Pisa, is vanwege de ontwikkelingen rond het coronavirus uitgesteld tot volgend jaar.

De organisatie laat weten te hebben overwogen de Battle4Life naar het najaar te verschuiven, maar dat bleek na contact met alle betrokken partijen en vanwege het drukke evenementenschema in Hoorn geen optie. De vijfde editie van Battle4Life wordt daarom gehouden op 13 mei 2021, mogelijk als tweedaags evenement.

Degenen die zich al hadden ingeschreven, hebben het inschrijfgeld inmiddels teruggekregen. Bedrijventeams en sponsoren worden apart op de hoogte gebracht.

Omdat de Battle4Life jaarlijks wordt georganiseerd om geld op te halen voor Inloophuis Pisa, dat zich inzet voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, hoopt de organisatie dat er mensen zijn die Pisa ondanks de afgelasting een steun in de rug willen bieden.

Hiervoor staat bankrekening NL72 RABO 0142 1836 87 open, t.n.v. Stichting Evenementen Inloophuis Pisa in Hoorn, onder vermelding van ’donatie 2020’.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen