Eindelijk weer feest in kleedkamer FC Volendam

Volendam

De uitslag (4-0) was enigszins geflatteerd. Maar daar maalde in het kamp van FC Volendam na afloop van het duel tegen Jong Ajax niemand om. Na vier tegenvallende resultaten was het eindelijk weer feest in de kleedkamer van de ploeg van trainer Wim Jonk.

,,Deze overwinning hadden we hard nodig’’, erkende verdediger Brian Plat, die door Jonk was gepromoveerd tot basisspeler. ,,En heel prettig dat we ook de nul hebben gehouden.’’

Grote man bij Volendam was Francesco Antonucci. De middenvelder kreeg voorafgaand aan het duel de bokaal voor het beste talent van de derde periode en onderstreepte de uitverkiezing door twee keer te scoren (1-0 en 3-0).

De fraaiste treffer kwam echter op naam van Ibrahim el Kadiri, die zijn basisdebuut vlak voor rust opluisterde met een fraaie rush en dito afronding: 2-0. Invaller Jelle Duin nam vlak voor tijd de 4-0 voor zijn rekening.

Lees hier meer: Na vier minder resultaten zet FC Volendam Jong Ajax op overtuigende wijze opzij: Eindelijk weer feest in de kleedkamer

Meer nieuws uit FC Volendam

Meest gelezen