Identiteit van bestuurder die geleende trouwstoet-Lamborghini Heemskerkse sloot in reed bekend

© DNP.NU
© DNP
© DNP
1/3
HEEMSKERK

De politie weet wie de Lamborghini die zaterdagmiddag in een sloot tot stilstand kwam na een botsing in Heemskerk heeft bestuurd. De eigenaar van de auto had het voertuig aan die persoon uitgeleend.

De politie heeft nog niet met de bestuurder kunnen spreken.

Zaterdagmiddag belandde de peperdure Lamborghini in een sloot naast de Communicatieweg / Assumse Traverse in Heemskerk. De bestuurder ging er na het ongeval vandoor. Dat geldt ook voor de rest van de trouwstoet waar de auto onderdeel van uit zou hebben gemaakt.

© DNP

Op de plek van het ongeval stond wel de andere auto die door de Lamborghini werd geraakt. Volgens de bestuurder van deze tweede auto maakte de Lamborghini deel uit van een trouwstoet, die hem tegemoet kwam rijden. Om onbekende redenen raakte de bestuurder van de Lamborghini de macht over het stuur kwijt, slipte, kwam op de verkeerde weghelft terecht en passeerde de tegenligger aan de verkeerde zijde. Hierbij raakten beide auto’s elkaar. De Lamborghini belandde uiteindelijk in de berm en kwam tot stilstand in de sloot. De trouwstoet zou vervolgens zijn gestopt, waarna de bestuurder in een van de andere auto was gestapt. De trouwstoet was vervolgens doorgereden.

De politie meldt dat de bestuurder van de Lamborghini is weggegaan zonder zich verder te bekommeren om de tegenligger.

Een familielid van de personen die in de geraakte auto zaten, laat weten dat het ongeval zeer ernstig af had kunnen lopen als de bestuurder niet had weggestuurd om de Lamborghini te ontwijken. De dure sportauto zou volgens deze betrokkene ’met een duizelingwekkende snelheid’ op het andere voertuig zijn afgekomen.

Meer nieuws uit Kennemerland

Meest gelezen