Premium

Verdachten steekgeweld in Beverwijk nog niet vast

Verdachten steekgeweld in Beverwijk nog niet vast
Beverwijk

Twee verdachten van een steekincident op de Beneluxlaan in Beverwijk, waarbij donderdag een 28-jarige man ernstig gewond raakte, zijn nog niet opgepakt. De politie is naarstig naar hen op zoek.

De gewonde man blijkt even verderop, bij het BP-tankstation aan De Baandert in Heemskerk, ruzie met de jonge mannen te hebben gekregen.

Rond tien voor half acht ’s avonds had hij in de shop bij dat tankstation iets gekocht, toen hij het duo in het oog kreeg. Omdat de jongens kennelijk nogal luidruchtig waren, sprak hij hen aan. Wat de man precies zei, is niet duidelijk.

De jongens zouden daarna de confrontatie hebben gezocht met het slachtoffer. Hij kreeg meteen een paar klappen, aldus de politie. Hierna reden de jongens weg op een scooter.

Het slachtoffer wilde toch wel even in gesprek met het duo en reed achter hen aan. Op de Beneluxlaan kwamen de 28-jarige man en de twee jongens opnieuw tegenover elkaar te staan, waarbij het slachtoffer met een scherp voorwerp werd gestoken.

De daders gingen er op hun scooter vandoor. Het slachtoffer bleef zwaargewond achter. Omstanders verleenden eerste hulp. Gealarmeerd ambulancepersoneel bracht het slachtoffer naar een ziekenhuis. Hier werd de man direct aan zijn verwondingen behandeld.

Meer nieuws uit Kennemerland

Meest gelezen