Premium

Ontucht met zijn schoonzus van 15 jaar: werkstraf van tachtig uur voor Beverwijker

Ontucht met zijn schoonzus van 15 jaar: werkstraf van tachtig uur voor Beverwijker
Beverwijk

Wegens ontucht met zijn 15-jarige schoonzus is de 31-jarige Bill K. uit Beverwijk door de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot een werkstraf van tachtig uur en twee maanden voorwaardelijke celstraf.

Tegen hem was een halfjaar cel geëist, waarvan drie maanden voorwaardelijk.

Ardennen

De rechtbank in Haarlem acht bewezen dat de Beverwijker zijn toenmalige schoonzusje in juni 2017 tijdens een familieweekeinde in de Belgische Ardennen onzedelijk heeft betast.

Volgens het meisje is haar zwager ’s nachts in dronken toestand bij haar in bed gekropen en heeft hij haar onderbuik en benen betast en is hij met zijn hand in haar onderbroek geweest.

Ontkend

De Beverwijker heeft die beschuldiging steeds ontkend. Hij heeft toegegeven dat hij dat weekeinde te veel had gedronken, maar volgens hem is hij niet bij zijn schoonzusje in bed geweest.

Het schoonzusje had naderhand via Snapchat contact met vermoedelijk Bill K.

Tijdens dat contact zou de Beverwijker gesuggereerd hebben nog eens het bed te delen met het meisje. K. heeft echter ontkend dat hij dit chatgesprek heeft gevoerd.

Veroordelen

Voor de rechters staat echter vast dat de Beverwijker wel degelijk contact heeft gehad met het meisje. Dat is ook een belangrijke reden om hem te veroordelen.

De rechtbank in Haarlem heeft niet voor een celstraf gekozen, vooral omdat de ontucht al meer dan tweeënhalf jaar geleden is gebeurd.

Lees hier de digitale editieVolg ons