Premium

Boekhandel Stumpel opent elfde vestiging in Hoogstraat Purmerend

Boekhandel Stumpel opent elfde vestiging in Hoogstraat Purmerend
Stumpel heeft al een vestiging in de Zuiderhoofdstraat in Krommenie.
© Foto cyclomedia bv
Purmerend

Na Hoorn, Krommenie, Alkmaar en nog zeven andere vestigingen, is straks ook Purmerend een filiaal van boekhandel Stumpel rijker. Het met ’Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onderscheiden familiebedrijf vestigt zich op de Hoogstraat 15.

Als streefdatum voor de opening van de nieuwe winkel in de binnenstad van Purmerend hanteert Boekhandel Stumpel 1 mei. Het filiaal aan de Hoogstraat wordt de elfde winkel van het familiebedrijf, dat dit jaar haar 140-jarig jubileum viert.

Al weken wordt er hard gewerkt om twee panden aan de Hoogtraat samen te voegen tot één grote zaak om het grote assortiment producten op een oppervlakte van 450 vierkante meter te presenteren.

Koffie

Voor nog meer beleving komt hier ook het eigen koffieconcept ’Boek & Boon’ met een grote leestafel waar men kan genieten van heerlijke koffie of thee.

Deze geheel nieuwe winkel is voor Stumpel een mooie stap. „Wij hebben al vaker winkels overgenomen en omgebouwd tot Stumpel-winkels, een nieuwe grote winkel openen is toch wel even een andere categorie”, zegt directeur en eigenaar Jeroen Stumpel. „Wij geloven in fysieke boekhandels. Die zijn echt een meerwaarde voor een stad. Een cadeau voor jezelf of iemand anders uitzoeken is toch het allerleukste om in een echte winkel te doen.”

Meer nieuws uit Waterland

Meest gelezen