Zaalvoetballers Nabil Akaazoun, Ismael Hamdaoui en Houssein Jabir uit onvrede gestopt bij FC Marlène

Zaalvoetballers Nabil Akaazoun, Ismael Hamdaoui en Houssein Jabir uit onvrede gestopt bij FC Marlène
Nabil Akaazoun eerder dit seizoen namens FC Marlène in actie tegen FCK/De Hommel
© Foto Martin de Haan
Heerhugowaard

Net nu het sportief beter gaat met FC Marlène, dat het bereiken van de play-offs in eigen hand heeft genomen dankzij de 6-4 zege op koploper ASV Lebo, is er sprake van onrust rond de Heerhugowaardse zaalvoetbalploeg.

Nabil Akaazoun, Ismael Hamdaoui en Houssein Jabir ontbraken vrijdagavond in Waardergolf tijdens de topper tegen de Amsterdammers. Marlène’s coach Carlo van der Waals gaf als verklaring voor hun absentie dat het drietal niet fit genoeg was. Vreemd genoeg zaten ze ook niet op de tribune om hun medespelers aan te moedigen.

Een dag later liet Akaazoun echter via sociale media weten dat hij - en de twee anderen - per direct is gestopt bij FC Marlène. ,,Normaal geef ik dit geen aandacht, maar mensen zuigen verhaaltjes uit hun duim dus vandaar. Ik ben gestopt bij FC Marlène en ’overigens niet alleen ik’. Hier heb ik voor gekozen (dus niet de club), omdat de club structureel afspraken niet op tijd nakomt’’, zo postte de Marokkaans international zaterdag op Facebook.

Akaazoun zegt geen zin meer te hebben in een gesprek. ,,Voor mij is het klaar. De coach gaf altijd aan dat het niet zijn dingen zijn om over te praten. Hij respecteert onze keus.’’

Voorzitter Ad Molenaar verwijst naar de verklaring op de website. ,,De spelers hebben aangegeven van mening te verschillen met het bestuur over gemaakte afspraken. We hebben de mededeling voor kennisgeving aangenomen en bedanken de spelers voor hun inzet in de afgelopen jaren voor de club.’’

Meer nieuws uit Sport Alkmaar

Meest gelezen