Eigen ingang voor bezoekers OM Haarlem in gebouw De Appelaar

Eigen ingang voor bezoekers OM Haarlem in gebouw De Appelaar
Ook bouwvakkers moeten door een poortje om gebouw De Appelaar in te gaan.
© Foto United Photos/Paul Vreeker
Haarlem

Het deel van gebouw De Appelaar in Haarlem waar het openbaar ministerie is gehuisvest, wordt momenteel verbouwd.

Bezoekers van het OM hebben na de verbouwing hun eigen entree, terwijl ze nu nog een ingang met de rechtbank delen.

Werkruimtes, vergaderzalen en het bedrijfsrestaurant worden gemoderniseerd. Net als de bezoekers komen betrokken bouwvakkers niet zomaar De Appelaar binnen. Ze moeten daarvoor eerst door een tijdelijk poortje (rechts).

Naar verwachting is de verbouwing voor oktober afgerond. Via die entree komen straks ook bezoekers binnen die bijvoorbeeld voor een OM-hoorzitting of slachtoffergesprek komen.

Meer nieuws uit Haarlem

Meest gelezen