Premium

Stanley Louhatapessy (Saenden) voorspelt dat zijn team een appeltje schilt met Sporting Krommenie

Stanley Louhatapessy (Saenden) voorspelt dat zijn team een appeltje schilt met Sporting Krommenie
Stanley Louhatapassy scoort voor Saenden tegen FC Purmerend.
© Archieffoto Ronald Goedheer
Wormerveer

De derde klasse B heeft drie titelkandidaten op minimale afstand in punten van elkaar. Wat ervaren kracht Stanley Louhatapessy (36) van Saenden (één van de kanshebbers) betreft, blijft de kampioenstrijd zo lang mogelijk onbeslist. „Ik hoop op een spannende drieslag.”

Saenden-Sporting Krommenie

„We hebben nog een appeltje te schillen met Sporting Krommenie. Het is de enige tegenstander waarvan wij dit seizoen verloren hebben. Dus er valt iets goed te maken.

Het was de eerste wedstrijd van het seizoen. Waarom we toen verloren? Ik denk dat we gewoon niet thuisgaven. En misschien moesten we nog een beetje wennen aan het voetballen in de derde klasse. Inmiddels loopt het als een trein en is de sfeer goed in het team. Daar ben ik hartstikke trots op. De trainingsopkomst is met 95 procent, ik heb dat laatst uitgezocht, echt ideaal. Daar spreekt plezier en een goed moraal uit.

Aan onze stand zijn we verplicht ditmaal te winnen van Sporting Krommenie, zeker als we de lijn van de afgelopen weken willen doortrekken. Daarom vind ik 3-1 voor ons geen gekke uitslag.”

Hercules Zaandam-Beemster

„Jammer genoeg is Hercules niet heel goed de winterstop uitgekomen. Nog geen wedstrijd gewonnen en van titelconcurrent Meervogels een flink pak slaag gekregen. Dat team valt tegen en dat vind ik jammer. Want ik gun het Hercules van harte. Natuurlijk zou je kunnen zeggen bij een nieuwe nederlaag dat er een kampioenskandidaat minder is. Maar ik vind het leuker als het spannend blijft, als de strijd tussen drie clubs blijft gaan. Ik voorspel een 4-0 zege.

Als die mannen zich willen revancheren, is dit het beste moment om te doen. Met alle respect voor Beemster, dat komt echt te kort.”

Egmondia-SVA

„Deze ploegen ontlopen elkaar weinig. Op basis van het thuisvoordeel wint Egmondia met 3-2. Laten we vooral hopen dat er dit weekeinde geen storm is, en wel gevoetbald wordt.”

De voorspellingen van WSV-speler Jop Mirck zijn in de wachtkamer gezet, omdat alle duels door storm Ciara niet plaatsvonden.

Meer nieuws uit Sport Zaanstreek

Meest gelezen