Vrouw gewond bij steekincident in woning in Hoorn, dader aangehouden [update]

© DNP.NU

© DNP.NU

© DNP.NU

© DNP.NU

© DNP.NU

1 / 5
Internetredactie
Hoorn

Een 57-jarige vrouw is zondagmiddag zwaargewond geraakt toen zij werd aangevallen met een mes in een woning op de Spinner in Hoorn. De 29-jarige dader uit Hoogwoud is een bekende van haar en is aangehouden.

Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte direct na het voorval een technisch onderzoek op de plaats delict.

Agenten gingen op zoek naar de verdachte, die uit de woning gevlucht was. Dit zonder de hulp van een helikopter, want daarvoor waaide het te hard. Een Burgernetmelding met signalement werd verstuurd. Bijna twee uur later volgde een update: de verdachte - een slanke, blanke man van 29 jaar oud - was aangehouden op de Stationsweg.

Dit gebeurde volgens Politie Basisteam Hoorn met een hondengeleider, die de verdachte in de binnenstad zag lopen. Bij de aanhouding hoefde geen geweld te worden gebruikt.

De recherche en forensische opsporing zijn momenteel druk met de zaak. „Wij zijn alle stukken aan het opmaken in het politiesysteem.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit West-Friesland

Meest gelezen