Weer gala Rotary Zaandijk-de Zaan voor Het Vergeten Kind

Rotaryclub Zaandijk-De Zaan organiseert nieuw gala voor Het Vergeten Kind.

Rotaryclub Zaandijk-De Zaan organiseert nieuw gala voor Het Vergeten Kind.© Foto Bart Homburg

Ronald Massaut
Zaandam

Rotaryclub Zaandijk-de Zaan organiseert voor de tweede keer het Van Huis Naar Thuis Gala voor Het Vergeten Kind. Doel is om 140.000 euro op te halen, minimaal gelijk aan de opbrengst eind 2018.

In het HEM op het Hembrugterrein staan woensdagavond artiesten en niet zingende BN’ers op het podium. Er is een diner en er worden goederen geveild. Allemaal voor het goede doel. Dat kent dit keer ook nadrukkelijk een Zaanse component. Te beginnen met optredens van George Baker en Wolter Kroes. Te gast is bijvoorbeeld ook Tim Knol, die zich binnenkort in de Zaanstreek gaat vestigen.

De opbrengst is voor de stichting Het Vergeten Kind, die opkomt voor kwetsbare kinderen die in een onveilige gezinssituatie leven of uit huis zijn geplaatst. Met de opbrengst van het gala draagt de Rotaryclub bij aan vakanties en activiteitenweekends in Hotel Heppie. Een deel vloeit direct naar een groep van driehonderd Zaanse kinderen die deze zomer een geheel verzorgde dag op de Efteling krijgen aangeboden.

Kaarten voor het gala (à 300 euro per stuk) zijn tot en met dinsdag te koop op de website vanhuis-naarthuis.nl. Daar is ok het volledige programma te vinden.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.