Veel kijkers bij opening Univé-winkel bij de watertoren, en blijdschap om waardecheques bij STAS en Hospice Den Helder

John Pieters (geheel links) heeft zojuist namens de Univé-ledenraad de cheques uitgereikt. Verder van links naar rechts staan Univé-winkelcoördinator Kayleigh Lieuwma, Kitty Fritzsche, Erik Langeveld (met cheque), Winnie David, Gina David, en Anita Hoedjes van het hospice.

John Pieters (geheel links) heeft zojuist namens de Univé-ledenraad de cheques uitgereikt. Verder van links naar rechts staan Univé-winkelcoördinator Kayleigh Lieuwma, Kitty Fritzsche, Erik Langeveld (met cheque), Winnie David, Gina David, en Anita Hoedjes van het hospice.© Foto George Stoekenbroek

Van onze verslaggever
Den Helder

Zeker een paar honderd mensen namen zaterdag een kijkje bij de nieuwe winkel van verzekeraar Univé aan de Middenweg 163 in Den Helder.

Na een poosje aan het Julianaplein gezeten te hebben was het nu tijd voor een definitieve locatie en die werd gevonden aan de voet van de watertoren. Er namen zaterdag tevens tientallen mensen deel aan de twee wandelingen die Univé in Den Helder had uitgezet.

Univé-winkelcoördinator Kayleigh Lieuwma maakte ook twee lokale organisaties blij met een waardecheque van elk duizend euro, die werden overhandigd door John Pieters van Unive1-ledenraad. Die gingen naar de stichting Aangepaste Sporten (STAS) en Hospice Den Helder.

Meer nieuws uit NHD

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.