Vertrek Marcus McGuane van Telstar naar Nottingham Forest nog altijd onzeker

Vertrek Marcus McGuane van Telstar naar Nottingham Forest nog altijd onzeker
Velsen-Zuid

Het is nog altijd geen uitgemaakte zaak of de FC Barcelona-huurling Marcus McGuane overstapt van Telstar naar Nottingham Forest. Telstar en de Engelse club zijn het eens over de voorwaarden, maar FC Barcelona moet nog instemmen met de transfer.

De twintigjarige Brit kreeg van Telstar bij hervatting van het seizoen toestemming om in Engeland te blijven om in gesprek te gaan met een nieuwe club. Vorige week meldde Telstar-trainer Andries Jonker dat McGuane rond zou zijn met Notthingham Forest, een club die uitkomt op het tweede niveau van Engeland.

Een week later is de speler nog altijd niet gepresenteerd. Jonker: ,,Nottingham Forest en Telstar hebben een overeenkomst over het afkopen van het huurcontract. Nu blijkt echter dat FC Barcelona ook nog afspraken moet maken over de transfer met Forest. Het is heel simpel: het is pas definitief als de handtekeningen zijn gezet. Dat is nog niet gebeurd.”

Jonker houdt dus nog altijd rekening mee dat McGuane eventueel weer aansluit bij Telstar. ,,In het voetbal weet je het nooit. Ik loop al een tijdje mee. Het moet uiterlijk 31 januari rondkomen. Liefst eerder, want dan hebben wij nog de tijd om een vervanger te strikken. Daar zijn we op de achtergrond al mee bezig. We hebben per positie een lijst met spelers die ons eventueel kunnen versterken.”

Marcus McGuane werd gisterenavond voor de wedstrijd tegen Reading gesignaleerd bij het stadion van Nottingham Forest.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen