Always Forward, koploper in 4C, moet op zoek naar nieuwe trainer: Yotti Papamelodias vertrekt

Yotti Papamelodias vertrekt na dit seizoen bij Always Forward.
© Archieffoto Patricia Wolfrat
Hoorn

Always Forward moet op zoek naar een nieuwe trainer. Yotti Papamelodias vertrekt na dit seizoen bij de huidige koploper van 4C.

Papamelodias is al twaalf jaar actief bij de vierdeklasser. Nadat hij er eerder jeugdtrainer was, heeft hij sinds drie jaar het eerste zondagelftal onder zijn hoede. Halverwege het seizoen staat hij hiermee bovenaan en ligt hij dus op koers van de promotie waarnaar Forward al zo lang snakt. Papamelodias gaf het bestuur al in september aan te vertrekken. ,,Voor mij is het nu het juiste moment in mijn trainerscarrière om een volgende stap te nemen. Ik houd alle opties open, in binnen- en buitenland.”

Bij MOC werd het contract met de zittende trainer wel verlengd. En dus zit Arno Hulspas ook in het seizoen ’20-’21 op de bank bij de vijfdeklasser. Met MOC staat hij nu vijfde.

In Avenhorn wel een trainerswissel nu Stacey Majoor vertrekt bij Kwiek’78. De eerstejaars trainer kan het voetbal lastig combineren met de werkzaamheden in zijn eigen winkel. Kwiek heeft zijn opvolger al binnen. Geert Rol komt over van Knollendam.

Meer nieuws uit Sport West-Friesland

Meest gelezen