Premium

Eeuwenoude bouwval op Texel in stijl hersteld en dat was nog best een uitdaging: ’We wilden eigenlijk renoveren, maar daarvoor vond de aannemer het huis te slecht’

Eeuwenoude bouwval op Texel in stijl hersteld en dat was nog best een uitdaging: ’We wilden eigenlijk renoveren, maar daarvoor vond de aannemer het huis te slecht’
Pieter-Jan en Astrid van der Vis voor hun huis in de Waalderstraat. Astrid: ,,Nu alleen de stoep nog, in de stijl van het huis.’’
© Foto Anja Roubos
Den Burg

Pieter-Jan en Astrid van der Vis wilden eigenlijk niet in het centrum van Den Burg wonen. Maar zodra Astrid een voet over de drempel van Waalderstraat 3 zette, was ze verkocht.

,,Ik in eerste instantie niet, maar ik viel voor de tuin’’, zegt Pieter-Jan. ,,De rust. Je merkt niet dat je midden in Den Burg zit.’’ Ze namen op aandringen van hun dochter Caroline een kijkje. ,,Zij ...

VERDER LEZEN?

Altijd en overal toegang tot onze beste artikelen.

Meer nieuws uit Den Helder e.o.

Keuze van de redactie

Lees hier de digitale editie



Volg ons